Održana je 17. sednica Skupštine grada Zrenjanina na kojoj se našlo 85. tačaka

0
138

Na 17., redovnoj sednici Skupštine grada Zrenjanina našlo se 85. tačaka. Dopunom dnevnog reda, glasalo se i o predlogu razrešenja Ivana Devića sa funkcije direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“. Od danas ovo preduzeće ima vršioca dužnosti ove funkcije, Predraga Bodirogu.

Sednica Skupštine grada, 17. po redu broji preko 80 tačaka dnevnog reda. Usvajanju dnevnog reda prethodila je rasprava o Predlozima izmena i dopuna dnevnog reda, kojih je, takođe, bilo preko 80. U skoro 4 sata, predstavnici opozicije obrazlagali su svoje predloge. Usvojani dnevni red dopunjen je predlogom za razrešenje direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“, i ovaj predlog uvršten je kao 2. tačka dnevnog reda, a predlog rešenja o imenovanju vršioca dužnosti ovog JKP kao 3. tačka dnevnog reda.

Obrazlažući dopunu dnevnog reda tačkom o predlogu razrešenja Ivana Devića, predsedavajući Skupštine, Oliver Mitrović, rekao je da je u toku zasedanja stigla pismena ostavka Devića, te da se u njoj navodi da su razlozi lične prirode.  Za vršioca dužnosti JKP „Vodovod i kanalizacija“ imenovan je Predrag Bodiroga, diplomirani ekonomista.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here