Božo Prelević: Ono što kaže Vladimir Orlić služi samo za zabavu

0
320

Advokat Božo Prelević je rekao da ono što kaže Vladimir Orlić služi samo za zabavu, pa je to što on izjavi i potpuno nebitno.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić je izjavio ‚‚da su za šest meseci lideri dela opozicije koji organizuju proteste izmenili bezbroj zahteva, a da se svi svode na jedan.‚‚ Orlić je rekao da je zahtev opozicije‚‚da Aleksandar Vučić ‚‚nestane‚‚ sa lica zemlje i ako je moguće da se nikad više ne pojavi na izborima i onda će njima sve biti bolje.‚‚ Da li je ova izjava preterana reakcija na ono što opozicija želi da ostvari kroz proteste, pitali smo advokata Božu Prelevića.

Vladimir Orlić se zapitao i šta drugo nude lideri opozicije. Prema njegovim rečima  da pričaju o ekonomiji je nemoguće, jer bi onda morali da pričaju o stotinama hiljada radnih mesta koja su ugasili, o milijardama duga koji su napravili i o stotinama miliona koje su u svoj džep stavili. Suština priče je, prema njegovim rečima, samo da se Vučić skloni, pa ćemo svi onda ‚‚progledati‚‚.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here