Predsednik pokreta “Ljubav, vera, nada” Nemanja Šarović, novinar Srđan Škoro i dr inž. Miroslav Parović iz Narodnog slobodarskog pokreta danas su na konferenciji za medije govorili o fantomskim listama u susret izborima u Beogradu.

Gradsku upravu grada Beograda Nemanja Šarović je okarakterisao kao mesto gde se predaju fantomske liste i gde se obesmišljavaju izbori pred nama.

Pokazujući grafikone na kojima su predstavljeni podaci vezani za Rusku stranku i pokret “Ćale, ovo je za tebe” Šarović je rekao da se radi o istim opštinskim upravama i da se vidi da je neko odredio kvote koliko će koja opštinska uprava da overi. “Nijedna od ovih lista nije nigde pozivala na overavanje potpisa. Dakle, oni organizacije nemaju, oni prostorije po gradu nemaju, oni nigde nisu objavili na društvenim mrežama ni pozvali građane a opet su uspeli u rekordno kratkom roku da predaju liste i da im te liste budu proglašene”, rekao je Šarović.

Novinar Srđan Škoro je podsetio na to da je još pre tačno jedne decenije ukazivao na to šta će nam se dogoditi pod vlašću Aleksandra Vučića. “Mi smo za kratko vreme od borbe protiv fantomskih birača došli do toga da imamo fantomske liste o kojima takođe niko ne govori. Mi smo došli do toga da je najveći deo opozicije koji se hvalio postignutim rezultatima želeo da kapitalizuje krađu na izborima ne shvatajući da se ne može kapitalizovati krađa na izborima i sedeti u parlamentima, republičkom i pokrajinskom”, kazao je Škoro.

Miroslav Parović iz Narodnog slobodarskog pokreta je ocenio da to što imamo i bojkot i izbore znači da nemamo ni bojkot ni izbore. “Nakon pregovora, dogovora i svega onog što smo imali prilike da gledamo uslovi koji su dobijeni su gori po opoziciju nego što su bili pre dogovora i pregovora”, istakao je Parović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here