Koncert Sergeja Ćetkovića održan je u Kulturnom centru Zrenjanina

0
84

Na radost svih Zrenjaninaca a posebno pripadnica lepšeg pola, koncert u našem gradu na velikoj sceni Kulturnog centra održao je jedan od najpopularnijih pop pevača Sergej Ćetković. Kompleksna muzička karijera, bogata diskografija sa sedam objavljenih albuma, prepoznatljiv vokal, emotivni tekstovi i muzika posvećena ljubavi su ono što opisuje ovog muzičara. Uoči koncerta pitali smo Zrenjanince zašto je Sergej omiljen na estradi kao i šta očekuju od koncerta.

Poslednji put je Sergej Ćetković nastupio u Zrenjaninu 2012.godine a ni ovog puta nije krio zadovoljstvo povodom dolaska u naš grad.

Dobro je poznato da većinu publike na Sergejevim koncertima čine žene. A kako ga muškarci gledaju, pevač je prokomentarisao na šaljiv način.

Koncert je počeo pesmom ,,Istine i laži’’ a nakon toga su se nizali veliki hitovi ,,Samo reci da’’, ,,Prsten na sto’’, ,,Nazovi me’’ i mnogi drugi na zadovoljstvo publike koja od početka nije štedela aplauze. Publika je uživala u dvosatnom koncertu uz vraćanje na bis a jedno je sigurno, Sergej Ćetković je Zrenjanincima priredio veče za pamćenje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here