“Univerexport” neće koristiti pomoć Vlade Republike Srbije

0
243

Grupa Univerexport donela je odluku da ne koristi mogućnost propisanih mera pomoći Vlade Republike Srbije kako bi pokazala solidarnost i društvenu odgovornost prema zajednici. Ističu da pandemija koronavirusa nije uticala negativno na njihovo poslovanje te da su uputili i donaciju od preko 4 miliona dinara u hrani.

Grupa Univerexport u trenutnoj zdravstvenoj situaciji donela je odluku da ne koristi mogućnost propisanih mera pomoći Vlade Republike Srbije, u iznosu od preko 2 miliona evra, kako bi i na ovaj način pokazala solidarnost i društvenu odgovornost prema zajednici i svim onim preduzećima kojima je ova pomoć potrebnija. Odluka je doneta u skladu sa činjenicom da situacija sa COVID-om 19 nije negativno uticala na poslovanje Grupe Univerexport.

Grupa Univerexport je isplatila u celosti plate svojim zaposlenima, a društvenoj zajednici je upućena donacija od preko 4 miliona dinara u hrani.

Sve prodavnice Grupe Univerexport, povodom praznika koji su pred nama, od danas 15. aprila do petka 17. aprila rade produženo.

Prilagođeno radno vreme prodavnica u Vojvodini je od 6.30 do 16.30, za većinu prodavnica, dok je u Beogradu radno vreme od 7 do 16 časova.

Subota, nedelja i ponedeljak su neradni dani za sve maloprodajne objekte.

Najstariji sugrađani će svoju prazničnu kupovinu moći da obave u petak od 4 do 7 časova u radnjama koje su otvorene samo za njih. Spisak tih prodavnica može se pratiti na zvaničnim sajtovima kompanije www.univerexport.rs i www.trgopromet.rs. Radno vreme 85 prodavnica za ostale potrošače u petak počinje u 8 časova ujutru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here