Kisić Tepavčević o redovima za testiranje na COVID-19

0
142

U poslednja 24 sata na prisustvo koronavirusa u Srbiji je testirano 8.393 lica od kojih je 351 osoba pozitivna, a 11 osoba je preminulo. Na respiratorima se trenutno nalazi 169 pacijenata saopšteno je danas na konferenciji za medije Kriznog štaba za zaštitu stanovništva od zarazne bolesti COVID-19.

Na redovnoj konferenciji za medije Kriznog štaba za zaštitu stanovništva od zarazne bolesti COVID 19 govorili su pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković i zamenica direktora Instituta za javno zdravlje “Milan Jovanović Batut” Darija Kisić Tepavčević.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo AP Vojvodine Zoran Gojković izneo je podatke o broju zaraženih, umrlih i hospitalizovanih osoba.

Prema rečima zamenice direktora Instituta za javno zdravlje “Milan Jovanović Batut” Darije Kisić Tepavčević tokom proteklih dana došlo je zagušenja kada je u pitanju testiranje na COVID-19.

Tepavčević je još rekla da su svi pacijenti koji su imali simptome imali klinički pregled, rendgenski pregled i laboratorijske analize te da nije bilo slučajeva da neko nije bio hospitalizovan samo iz razloga što mu nije stigao rezultat testa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here