Predstavljen novi politički pokret Ljubav, vera, nada

0
688

U medija centru u Beogradu predstavljen je nov politički pokret koji nosi naziv “Ljubav, vera, nada”. Pokret su na konferenciji za medije predstavili predsednik Nemanja Šarović i njegov zamenik general Božidar Delić.

Oni su govorili o razlozima za formiranje pokreta, njegovim ciljevima i stavu kada je u pitanju politička situacija u Srbiji i njeni akteri. Kao svog političkog protivnika oni su označili predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Nemanja Šarović je na održanoj konferenciji rekao da su građani Srbije nezadovoljni i vlašću i opozicijom i da oni žele da žive u uređenoj državi što im nije omogućeno.

Šarović je, na konferenciji za novinare u Medija centru, rekao da je predata dokumentacija za registraciju pokreta “Ljubav, vera, nada”, da će on formalno biti predsednik, a general Božidar Delić zamenik predsednika. Prema rečima generala Delića, na ovakav naziv pokreta su se odlučili jer se radi o hrišćanskim vrlinama, koje su potrebne duši, narodu i državi Srbiji.

Delić se u svom obraćanju osvrnuo i na to da državne institucije nisu nikada ovako loše funkcionisale i da posle legalno izabranog predsednika nemamo nijednu legalno izabranu instituciju u Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here