JKP Čistoća i zelenilo – Počinje jesenja akcija odnošenja kabastog otpada

0
147

Jesenja akcija iznošenja kabastog otpada počinje u ponedeljak 05. oktobra i trajaće mesec dana, tačnije do 05. novembra, saopšteno je iz JKP Čistoća i zelenilo Zrenjanin. U narednih mesec dana u svakoj mesnoj zajednici po dva dana biće postavljeni kontejneri zapremine 5 metara kubnih, koje će se svakodnevno prazniti. Akcija počinje u mesnoj zajednici Zeleno polje.

U ponedeljak 5. oktobra počinje velika jesenja akcija iznošenja kabastog smeća. Akcija će trajati mesec dana, a tokom tog perioda po dva dana u svakoj mesnoj zajednici biće postavljeni kontejneri zapremine 5 metara kubnih koji će se svakodnevno prazniti. Građani koji nisu u mogućnosti da iskoriste ovu akciju ili imaju veće količine kabastog otpada mogu se u svakom trenutku obratiti JKP Čistoća i zelenilo Zrenjanin sa zahtevom da im se ispred kuće ili zgrade postavi kontejner za kabasti otpad i da za tu uslugu plate cenu prema važećem cenovniku ovog preduzeća.

Jesenja akcija iznošenja kabastog otpada počinje u mesnoj zajednici Zeleno polje u kojoj će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni 5. i 6. oktobra i to na sledećim lokacijama: na uglu ulica Bačke i Crnogorske, na uglu, Šumadijske i baranjske, na uglu Augusta Cesarca i Sremske, na uglu Hercegovačke i ulice Josifa Pančića i na uglu ulice Petra Kovalića i prolaza iz Bagremove.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here