Suverenisti predali listu Republičkoj izbornoj komisiji

0
114

Koalicija Suverenista, koju čine stranke Dosta je bilo (DJB), Zdrava Srbija i Pokret „Živim za Srbiju”, predala je danas izbornu listu Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) za predstojeće parlamentarne izbore. Prvi na listi je predsednik stranke Dosta je bilo Saša Radulović.

Koalicija Suverenista, koju čine stranke Dosta je bilo (DJB), Zdrava Srbija i Pokret “Živim za Srbiju”, predala je danas izbornu listu Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) za predstojeće parlamentarne izbore.

Lider Zdrave Srbije Milan Stamatović je zahvalio svim građanima koji su svojim potpisima podržali kandidadturu liste Suverenista, uz napomenu da Suverenisti zastupaju zdrav, nacionalni i patriotski program. Predsednik stranke Dosta je bilo Saša Radulović je rekao da je osnovna poruka liste Suverenista da Srbija nije na prodaju – nijedan njen deo, niti jedan njen čovek i napomenuo da je suverenizam kada ne mrziš nikoga ali najviše voliš sebe i svoje. Predsednica Pokreta “Živim za Srbiju” Jovana Stojković rekla je da je lista Suverenista lista slobode.

Lista Suverenista predata Republičkoj izbornoj komisiji nosi naziv “SUVERENISTI – Saša Radulović, Milan Stamatović, Jovana Stojković”, a prvi na listi koalicije na parlamentarnim izborima je predsednik stranke Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here