Vulin poželeo dobrodošlicu novoj generaciji studenata Kriminalističko-policijskog univerziteta

0
357

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin  prisustvovao je danas svečanosti povodom prijema nove generacije studenata na Kriminalističko-policijski univerzitet. Tom prilikom on je i uručio nagrade najboljim studentima generacije 2021/2022.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin poželeo je dobrodošlicu i uspešno školovanje novoj generaciji studenata Kriminalističko-policijskog univerziteta i istakao da je KPU mesto na kome se stvaraju budući kadrovi MUP-a Srbije, te da se od svih studenata KPU, pored sticanja znanja i veština, najpre očekuje da budu dobri i čestiti ljudi, privrženi svojoj državi i narodu.

Rektor Kriminalističko-policijskog univerziteta Zoran Đurđević izrazio je veliku zahvalnost ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu za svu pomoć i podršku koju je KPU dobio u proteklih godinu i po dana. On je istakao da se nastavlja sa unapređenjem uslova učenja i rada, kako bi sa KPU izašao što bolji i stručniji kadar za rad u policiji. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je, na svečanosti povodom prijema nove generacije, uručio nagrade najboljim studentima generacije 2021/2022. Ispred nagrađenih studenata, Sara Rethas zahvalila se, u ime svih studenata sa KPU, nastavnicima i svim zaposlenima u ovoj obrazovnoj ustanovi na pažnji i posvećenosti sa kojom im prenose znanje i veštine i brinu o njima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here