Potpisivanje ugovora o donatorstvu između Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ i kompanije Gomex povodom održavanja 48. susreta profesionalnih pozorišta lutaka Srbije koji će se održati u Zrenjaninu

0
113

Pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić prisustvovao je potpisivanju ugovora o donatorstvu između Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ i kompanije Gomex povodom održavanja 48. susreta profesionalnih pozorišta lutaka Srbije koji će se održati u Zrenjaninu.

Grad Zrenjanin i Narodno pozorište „Toša Jovanović“ biće domaćini 48. susreta profesionalnih pozorišta lutaka Srbije, koji će se održati od 11. do 14 marta 2018.godine. Poslednji put ova manifestacija održana je u našem gradu pre 15 godina. Pri potpisivanju ugovora o donatorstvu između Narodnog pozorišta i kompanije Gomex govorili su pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić, direktor pozorišta Ivan Francuski, rukovodilac marketingom kompanije Gomex Bojana Nićetin i Tatjana Paskaš rukovodilac lutkarskom scenom. Pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić istakao je da grad Zrenjanin ulaže u kulturu i pozvao roditelje i najmlađe sugrađane da proprate lutkarske predstave u našem pozorištu.

Direktor Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ Ivan Francuski izneo je više detalja o manifestaciji koja nas očekuje.

Ispred kompanije Gomex obratila se Bojana Nićetin koja je istakla dugogodišnju saradnju sa narodnim pozorištem.

 

Srbija ima 7 lutkarskih teatara, u Subotici, Novom Sadu, Zrenjaninu, Nišu, Kragujevcu i dva u Beogradu. Svaki od navedenih lutkarskih teatara u Zrenjaninu će izvesti svoju najbolju predstavu po sopstvenom izboru. Predstave su namenjene za decu uzrasta od 3 do 12 godina, a ulaz je besplatan za sve zainteresovane.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here