Milan Ćulibrk – Vesić je dužan da odgovori koliko je koštalo njegovo letovanje

0
159

Goran Vesić je dužan da odgovori da li je zaista bio na ekskluzivnom letovanju i koliko je to koštalo, jer njega finansiraju građani, rekao je Milan Ćulibrk, glavni urednik NIN-a.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić odbija da odgovori na pitanje da li je leto proveo na jednoj od najskupljih turističkih destinacija i koliko je to letovanje koštalo. Popularni voditelj Ivan Ivanović, uz ovo pitanje, javnosti je predočio i sliku Gorana Vesića sa tog letovanja. Umesto odgovora dobio je brutalne napade i pretnje na režimskim medijima. Upitali smo glavnog urednika NIN-a Milana Ćulibrka da li je ovakva reakcija državnog funkcionera u skladu sa zakonom.

U javnoj raspravi Ivan Ivanović i Goran Vesić su optužili jedan drugoga za nepravedno bogaćenje. Ivan Ivanović je izneo informaciju da je Goran Vesić za letovanje u ekskluzivnom odmaralištu u Turskoj navodno potrošio basnoslovnih 80.000 evra, a Vesić je uzvratio optužbom da je Ivan Ivanović uzimao po autorskoj emisiji 17.000 evra. Takođe, Vesić je zapretio da će zbog klevete tužiti Ivana Ivanovića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here