Preminuo Milorad Jeftić Jefta

0
676

Nekadašnji omladinski reprezentativac Jugoslavije i u to vreme jedan od najtalentovanijih fudbalskih čuvara mreže, naš sugrađanin, Milorad Mića Jeftić, izgubio je bitku sa korona virusom i preminuo u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu.

Naš sugrađanin, prijatelj i saradnik KTV televizije Milorad Mića Jeftić, poznatiji kao Jefta preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu od posledica zaražavanja korona virusom. Nekadašnji omladinski reprezentativac Jugoslavije i jedan od, tada, najtalentovanijih fudbalskih čuvara mreže, sportsku karijeru započeo je u Proleteru, čuvao je mrežu Rusande iz Melenaca, Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva, ŽFK Banata iz Zrenjanina, Spartaka iz Debeljače, a kasnije se, kao rekreativac, uspešno bavio tenisom i trčao maratone i polumaratone. Poznat kao humanista, čovek velikog srca i sjajne energije, Jefta je bio vlasnik uspešne kompanije “Mama’s food” iz Zrenjanina i učesnik brojnih humanitarnih akcija.

Milorad Jeftić Jefta rođen je 1. aprila 1960. godine, a preminuo je 19. marta ove godine. Sahranjen je dva dana kasnije, 21. marta, na Temišvarskom groblju u Zrenjaninu, a iza sebe je ostavio suprugu Zlatinku i sina Filipa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here