Stefanović se pridružio kadetima Vojne akademije na ručku u kantini

0
144

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović pridružio se danas kadetima Vojne akademije na ručku u kantini u kasarni „General Jovan Mišković“. Stefanović je želeo da direktno od pitomaca čuje kako su zadovoljni ishranom, ali i raspoloživom uniformom, čizmama i drugom opremom.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović pridružio se kadetima Vojne akademije na ručku u kantini u kasarni “General Jovan Mišković. On je ocenio kuhinju Vojne akademije visoko, ali je uživanje u obroku iskoristio i za razgovor sa kadetima o tome šta oni smatraju da bi trebalo da se popravi u pogledu uslova njihovog školovanja, prenoseći im ujedno i utiske sa svog služenja vojnog roka. Ministar je želeo direktno od pitomaca da čuje kako su zadovoljni ishranom, ali i raspoloživom uniformom, čizmama i drugom opremom.

Danas se inače završava konkurs za vojne škole, kojim je predviđen upis 210 budućih kadeta Vojne akademije, 40 Medicinskog fakulteta VMA, 90 učenika Vojne gimnazije i 60 učenika Srednje stručne vojne škole. Vojne škole nude brojne prednosti, počev od besplatnih udžbenika preko besplatnog smeštaja i ishrane, do zagarantovanog posla po završetku školovanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here