Ministar Vulin se sastao sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji

0
82

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji, ambasadorom Janom Bratuom.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji, ambasadorom Janom Bratuom. Ambasador Jan Bratu je ministru Aleksandru Vulinu čestitao na ostvarenim rezultatima u borbi protiv organizovanog kriminala. Ovom prilikom, ministar Vulin poželeo je ambasadoru Bratuu dobrodošlicu i uspešan rad u Misiji OEBS.

Ministar Vulin i ambasador Bratu istakli su da je dosadašnja saradnja bila na visokom nivou, uz očekivanja da će ista biti nastavlјena i intenzivirana u oblastima unapređenja kapaciteta Ministarstva unutrašnjih poslova u borbi protiv organizovanog kriminala, korupcije, terorizma, trgovine lјudima i visokotehnološkog kriminala. Takođe, ambasador Bratu istakao je da će Misija OEBS nastaviti da pruža podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova, posebno u razvijanju dobrovolјnih vatrogasnih društava i bezbednosti mladih. Ambasador Bratu je pored čestitki na rezultatima u borbi protiv organizovanog kriminala, pohvalio i rad Ministarstva na unapređenju bezbednosti novinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here