Ministar Vulin – Bezbednost i sigurnost običnog čoveka prioritet rada MUP-a

0
81

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem i drugim rukovodiocima beogradske Uprave kriminalističke policije.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas kolegijumu sa načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem i drugim rukovodiocima beogradske Uprave kriminalističke policije. Na kolegijumu su razmatrani dalјi zadaci i koraci u borbi protiv organizovanog kriminala, ali i uličnog kriminala.

Ministar Vulin je posebno naglasio da pripadnici beogradskog UKP-a zaslužuju svako poštovanje, jer obavlјaju najteže i najodgovornije zadatke, brinući o bezbednosti našeg glavnog grada koji je ujedno i najveći i najnaselјeniji grad u Srbiji.  On je rekao da bezbednost i sigurnost običnog čoveka moraju biti prioritet rada MUP-a te da kao što snažno pristupaju razbijanju organizovanog kriminala i kriminalnih grupa, tako snažno i posvećeno moraju da pristupaju i razbijanju uličnog kriminala. Ministar je napomenuo da ne postoji krupan i sitan kriminal i da je osećaj sigurnosti kod običnih lјudi jedino merilo da li policija radi dobro ili ne. Na sastanku je istaknuto da se visok stepen bezbednosti svih Beograđana i očuvanje njihove imovine mora održati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here