Predrag Peca Popović – Vlast krije tragove o smrti Vladimira Cvijana

0
103

Prava istina o smrti Vladimira Cvijana se skriva, što je prema mišljenju zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid Predraga Pece Popovića, u interesu vlasti koja zloupotrebljva BIA-u i u ovom slučaju.

Advokat Ivan Ninić iz Beograda podneo je 26. aprila ove godine zahtev za pristup informacijama od javnog značaja kojim je tražio da mu Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje dostavi informacije o tome kog datuma je i koje lice pred organom Fonda iniciralo postupak radi ostvarenja prava na porodičnu penziju iza pokojnog Vladimira Cvijana i kog datuma je i koje lice ostvarilo pravo na porodičnu penziju.Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje je odbio ovaj zahtev. Šta misli, koji su razlozi za odbijanje ovog zahteva advokata Ninića i šta bi se moglo saznati dostavljanjem traženih informacija, pitali smo zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid, Predraga Pecu Popovića.

Predrag Peca Popović,  zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid, komentarišući još uvek nerazjašnjen slučaj smrti Vladimira Cvijana, izjavio je da sve ide u smeru da se sakriju tragovi, što je prema njegovom mišljenju u interesu vlasti. Popović je ocenio da ni opozicija nije bila zainteresovana da se otkrije istina o Cvijanovoj smrti, ali da se ipak nada da će posle smene vlasti, doći do razrešenja te misteriozne smrti visokog državnog funkcionera i poznatog beogradskog advokata, Vladimira Cvijana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here