Ministar Stefanović obišao vojnu kovid bolnicu Karaburma

0
104

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas vojnu kovid bolnicu „Karaburma“ gde je razgovarao sa lekarima i medicinskim osobljem i još jednom apelovao na građane da se vakcinišu. Vojna kovid bolnica „Karaburma“ neprekidno radi sa teškim i najtežim pacijentima obolelim od kovida počev od 6. marta prošle godine, a u ovom trenutku se u njoj na lečenju nalazi 121 pacijent.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas vojnu kovid bolnicu „Karaburma“ koja neprekidno radi sa teškim i najtežim pacijentima obolelim od kovida počev od 6. marta prošle godine. U ovom trenutku se u kovid bolnici „Karaburma“ na lečenju nalazi 121 pacijent.

Tokom obilaska, ministar Stefanović razgovarao je sa vojnim medicinarima o izazovima borbe sa virusom kovid-19 tokom ove i prethodne godine. Obilasku su prisustvovali zastupnik načelnika Uprave za vojno zdravstvo pukovnik dr Radivoje Anđelković, komandant vojne kovid bolnice “Karaburma” pukovnik dr Ivo Udovičić i zamenik pukovnik dr Đorđe Taušan.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here