Vulin – Kolegijum sa rukovodiocima UKP

0
59

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa načelnikom i rukovodiocima Uprave kriminalističke policije sa kojima je razgovarao o planovima rada u borbi protiv svih vidova kriminala u narednom periodu.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa načelnikom Uprave kriminalističke policije Bogdanom Pušićem i rukovodiocima ove uprave sa kojima je razmatrao postignute rezultate i razgovarao o planovima njihovog rada u borbi protiv svih vidova kriminala u narednom periodu.

Na početku sastanka, ministar Vulin je posebno istakao intenzivan rad srpske policije, među kojima su i pripadnici Uprave kriminalističke policije, koji su učestvovali u rasvetlјavanju okolnosti ubistva porodice Đokić u selu Moravac.

Ministar Vulin je pohvalio pripadnike Službe za borbu protiv organizovanog kriminala UKP-a koji nastavlјaju svoj rad na dalјem razbijanju organizovanih kriminalnih grupa i pronalasku njihovih članova i pomagača, a svako saznanje će biti detalјno provereno i istraženo, bez obzira do koga vodi, poručio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, na kolegijumu UKP-a.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here