Vodovod i kanalizacija – Uspešno sprečena zagušenja mreže i otklonjena voda sa javnih površina

0
72

Krajem protekle nedelje u Zrenjaninu ja palo preko 80 litara kiše po kvadratnom metru. Pravovremenim i planskim delovanjem službi JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin nije došlo do ozbiljnih zagušenja kanalizacione mreže i dužeg zadržavanja vode na javnim površinama

Krajem prošle nedelje u Zrenjaninu je padala jaka kiša, palo je više od 80 l/m2, ali zaslugom JKP „Vodovod i kanalizacija Zrenjanin“ nije bilo potopljenih ulica. Kako su rekli u ovom preduzeću razlozi su jer Zrenjanin ima separativnu kanalizacionu mrežu, što preduzeće redovno preventivno i planski vrši održavanje atmosferske kanalizacione mreže i što se reagovali pravovremeno i planski u ovom situaciji.

Pred nama je novi kišni period, a ukoliko bude bilo potrebe iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin poručuju da će ekipe ovog preduzeća reagovati u skladu sa pomenutim planom prioriteta. Iz Vodovoda poručuju građanima da budu sigurnu da će ovo preduzeće učiniti sve kako bi u slučaju obilnijih padavina u najkraćem roku obezbedilo imovinu i bezbednost građana i omogućilo da svi putni pravci u gradu budu prohodni.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here