Vladan Glišić – O formiranju nove vlade

0
155

Predstojeća kriza koja će pogoditi na zimu EU dovela je do toga da se brže formira vlada Republike Srbije jer ministri moraju da uđu u materiju da bi dočekali turbulentna vremena spremni smatra član predsedništva Narodne mreže Vladan Glišić.

U ponedeljak su završene konsultacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima parlamentarnih stranaka o formiranju nove vlade. Nakon obavljenih konsultacija mnogi od predstavnika lista su najavili da neće učestvovati u formiranju vlade, a lider SPS-a Ivica Dačić je pred konsultacije izjavio da očekuje da njegova stranka zajedno sa naprednjacima ponovo formira vladu. Člana predsedništva Narodne mreže Vladana Glišića smo pitali kakvu vladu očekuje i kako gleda na konsultacije koje su obavljene u proteklom periodu?

Srbija će dobiti ime novog mandatara za sastav buduće vlade odmah pošto se okonča proces konstituisanja parlamenta i predstavnici Srpske napredne stranke saopšte sa kim su dogovorili većinu, istakao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obraćanja srpskoj javnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here