Aleksandar Marton: Demokratija se ne može graditi samo na ulici

0
136

Potpredsednik Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine  Aleksandar Marton je izjavio da su protesti građana legitimna stvar ali i da se demokratija ne može graditi samo na ulici.

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak je izjavio da ‚‚mimo izbora demonstracije ne mogu dovesti do promene vlasti, niti takvo razmišljanje ima podršku demokratskih zemalja.‚‚ On je rekao i da istorija pokazuje da demonstracije imaju smisla posle izbora, a ne umesto njih. Kako se u Ligi socijaldemokrata Vojvodine gleda na proteste u gradovima Srbije i da li oni mogu imati uspeha , pitali smo potpredsednika Izvršnog odbora ove stranke Aleksandra Martona.

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine je na zamerke što se kao opozicioni lider nije priključio Savezu za Srbiju , rekao  da u savezu sa Dverima nema šta da traži. On je rekao da Savez za Srbiju ne može da se poredi sa DOS-om, i da su se u DOS-u  stranke i partije okupile oko tri tačke – smene Slobodana Miloševića, oslobađanja medija i oko slobodnih izbora.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here