Mile Isakov: Protesti će i dalje biti građanski

0
190

Novinar Mile Isakov izjavio je da će protesti i dalje biti građanski i da ih neće voditi pojedini lideri opozicije jer ukoliko bi ih oni preuzeli , pitanje je da li bi ih tada građani sledili.

Građanski protest „1 od 5 miliona“ tokom pretprošlog vikenda u potpunosti i formalno su preuzeli opozicija i lideri okupljeni u Savezu za Srbiju. To dokazuje činjenica da su se usred Beograda na kamion, do tada „zabranjen za njih“, popeli osnivači Saveza Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Zoran Lutovac, Borko Stefanović i Nebojša Zelenović. Osim toga, protest je, prema mišljenju mnogih pokazao da isti ti lideri ne rade planski već spontano. Šta je opoziciji sada dalje činiti ako želi da zaista  imaju i nekog efekta, pitali smo novinara Mileta Isakova.

Jedan od osnivača Saveza za Srbiju Borko Stefanović je izjavio da su protesti “građanski i politički” i da političari “nisu preuzeli proteste”. On je rekao da se mora sačuvati jedinstvo Saveza iako među njima postoje razlike” i dodao da, ko na tim razlikama insistira, ne vidi pravi problem koji je ispred nas.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here