20 dana do početka EP u košarci za žene

0
149

U petak 7.juna na Trgu slobode obeleženo je 20 dana od početka Evropskog prvensta u košarci za žene koje počinje 27.juna.

Jedno od najvažnijih takmičenja koje će tokom 2019. godine biti održano u našoj zemlji je Evropsko prvenstvo u košarci za žene koje počinje 27. juna, a grupna faza ovog takmičenja će se odvijati u Srbiji i Letoniji, dok će se završne borbe za novog šampiona Evrope odvijati u Beogradu. Tim povodom je u petak 7.juna na Trgu slobode obeleženo 20 dana od početka evropskog prvenstva u košarci za žene. Reprezentacija Srbije će igrati u Zrenjaninu  a pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura je istakao da se ovim putem još jednom pruža podrška ne samo našim reprezentativkama, već i ženskom košarkaškom klubu Proleter koji je ove godine izborio ulazak u najviši rang takmičenja

Salapura je ovom prilikom rekao i ko će sve učestvovati u ženskom košarkaškom maršu

Druženje na Trgu slobode upotpunila je i maskota prvenstva, kao i takmičenje u basketu i šutiranju trojki. Takođe, svi okupljeni građani su na zidu podrške mogli da ostave poruke našim košarkašicama, kao i da se slikaju sa replikom pehara, koji je namenjen najboljoj reprezentaciji na predstojećem EP.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here