Promocija knjige ,,Život sa idijotima’’ Nenada Marjanovića dr Frica

0
456

U Zrenjaninu je održana promocija knjige knjige „Život sa idijotima’’ Nenada Marjanovića dr Frica, člana nekadašnje  punc rock grupe KUD Idijoti.

U prostorijama Centra Banatskih švaba održana je promocija knjige „Život sa idijotima’’ Nenada Marjanovića dr Frica, člana nekadašnje punk rock grupe KUD Idijoti. Autor je predstavio do sada nepoznate priče i fotografije iz višedecenijske karijere ovog kultnog benda koje je sakupio i objavio u ovoj knjizi. Kako je Nenad Marjanović rekao pisao je događaje od 1984.godine pa na dalje. Osvrnuo se i na to da su se članovi benda menjali kako je ko odlazio u vojsku. Ovom prilikom je rekao o čemu će biti reči na promociji u Zrenjaninu.

Svi zainteresovani mogli su da kupe knjigu kao i majice sa natpisima KUD Idijoti. Moderator je bio novinar iz Beograda Željko Čačija koji je na neki način uspeo da približi svim posetiocima ovu knjigu. U izjavi medijima objasnio je kako je Nenad Marjanović Fric došao na ideju da izda knjigu.

Program promocije obuhvatio je i plovidbu kroz diskografiju KUD IDIJOTA, potpisivanje knjige i fotografisanje sa autorom kao i koncert zrenjaninske grupe Madresi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here