Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić potpisao je dva nova ugovora o investiranju dve zrenjaninske firme – “Unionimpeks” i VTR “Momo”

0
111

U Sali gradskog veća, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić potpisao je dva nova ugovora o investiranju dve zrenjaninske firme, “Unionimpeks” I VTR “Momo”.

 Gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić potpisao je ugovor o prodaji građevinskog zemljišta koje se nalazi na Bagljašu ukupne površine 9500 kvadratnih metara sa vlasnicima dva zrenjaninska preduzeća VTR “МОМО” i “Unionimpeks”radi izgradnje poslovnih objekata.Gradonačelnik je ovom prilikom istakao da mu je drago kada Zrenjaninci ulažu i šire posao u svom gradu.

Nešto više o planovima preduzeća “Unionipeks”  koja se bavi prometom I preradom kože rekao je direktor ovog preduzeća Ferenc Šimon.

Vulkanizerko trgovinska radnja “Momo” osnovana je 1986,godine sa ciljem da klijentima ponudi kvalitetne usluge, Vlasnik ove firme Momčilo Stojanović istakao je da želi da proširi poslovanje izgradnjom novog objekta

Kompanija “Unionimpex” iz Zrenjanina kupila je površinu od 5.850 kvadratnih metara a  vulkanizerska radnja “Momo 3.981 kvadrata , ukupna vrednost ovih parcela iznosi 23.845.450.dinara. Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovali su i zamenik gradonačelnika Saša Santovac i pomoćnici Duško Radišić, Simo Salapura i Dragan Ćapin.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here