Održana je Završna konferencija za novinare na kojoj je gradonačelnik Zrenjanina sumirao rad lokalne uprave i administracije na čijem je čelu

0
100

U multimedijalnoj Sali gradske kuće gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić održao je  završnu godišnju konferenciju za novinare, na kojoj je sumirao rad lokalne uprave i administracije na čijem je čelu.

Proteklu godinu ocenio je kao veoma uspešnu, a posebno je istakao da su veliki napori na promovisanju grada Zrenjanina kao dobrog mesta za investiranje počeli u potpunosti da daju rezultate i da je tu napravljen najveći iskorak u odnosu na prethodne godine, ali i na druge gradove u Srbiji.

Gradonačelnik Zrenjanina je odgovarajući na pitanje novinara KTV televizije istakao da nije zadovoljan učinkom zimske službe i da će se odgovornost tek utvrđivati

Predstavnicima medija, prikazan je i film o događajima koji su obeležili 2018. godinu u gradu Zrenjaninu, a tiču se aktivnosti gradonačelnika i njegovih saradnika, kao i aktivnosti u kojima je neposredno ili posredno učestvovala lokalna uprava.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here